23G

Prêt à Pregnant

Hét lifestyle platform voor moderne zwangere vrouwen, hippe moeders en stoere vaders. Wij gaven het een complete make-over.

Services

Design, UX, Development

Project

Website

De uitdaging

Redesign van het platform

Een aantal jaar geleden bouwden wij voor Janine een blog genaamd, Prêt à Pregnant. Haar visie was om het beste blog voor zwangere vrouwen te worden. Dit werd een groot succes en daarom startte ze ook met The Mom, voor moeders en The Dad, voor vaders. Om deze doelgroepen nog beter te bedienen kwam Prêt à Pregnant naar ons toe met de vraag de blogs een redesign te geven.

Onze aanpak

Samen kijken naar een nieuwe stijl

De eerste stap van het redesign was het inventariseren van alle wensen. Hiermee maakten we een interactie ontwerp.

Omdat Prêt à Pregnant niet alleen in aantal bezoekers groeiende is, maar ook de redactie hebben we ervoor gekozen om als beheeromgeving gebruik te maken van Wordpress. Hiermee kunnen we makkelijk opschalen in de toekomst.

Mama en papa

Om de lezers van Prêt à Pregnant ook na de geboorte aan het merk te blijven binden zijn The Mom en The Dad gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de kersverse ouders daar niet in het diepe vallen is de stijl van deze sites afgeleid van die van Prêt à Pregnant.

Interactieve productslider

Voor de websites van Prêt à Pregnant hebben we een maatwerk slider ontwikkeld. Met deze slider kunnen op producten in de foto’s, labels worden toegevoegd. Door op een van deze labels te klikken krijgen lezers direct meer informatie over het desbetreffende product. Hier zit dan bijvoorbeeld de mogelijkheid in verwerkt om direct door te linken naar de webshop waar dit product te koop is.

Het resultaat

Fris, opgeruimd en stylish

Met de drie compleet vernieuwde websites hebben we een het team van Prêt à Pregnant geholpen hun artikelen nog mooier uit de verf te laten komen.

De samenwerking tussen de redacteurs verloopt nu vlekkeloos door het Wordpress CMS.

Het succes is terug te zien want in de maanden na de release zijn de bezoekersaantallen gestegen en blijven deze langer op de site hangen.

23G

Please update your browser