23G

TRVL

Een all-in one platform om je reis te boeken of te laten boeken. Hotels, vluchten en vervoer. Je hele reis op één plek.

Services

Strategie, UX, Development

Project

Booking platform

Website

trvl.com

De uitdaging

Een reis boeken: dat moet makkelijker, beter en voordeliger

Een reis boeken kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn. Je vergelijkt prijzen van vluchten, leest de reviews van verschillende hotels en als je dan eenmaal op je bestemming bent, ga je ook nog op zoek naar vermaak. De start-up TRVL klopte bij ons aan om deze uitdaging makkelijker, beter én persoonlijker te maken.

Onze aanpak

Het koppelen van diverse API’s

Door de API’s van Booking.com, Expedia, Skyscanner, Viator, Cartrawler en nog veel meer met elkaar te koppelen, creëerden we een ‘peer-to-peer travel booking platform’. Op deze manier kan iedereen op één plek een reis samenstellen voor vrienden of familie. Of gewoon voor jezelf!

Het platform maakt gebruik van een maatwerk CMS, hiermee kan TRVL bijvoorbeeld hotels en/of activiteiten aanmerken als favoriet.

Iedereen is een TRVL-agent

Iedereen kan zich aanmelden als TRVL agent en zijn tips over een bepaalde bestemming, de beste hotels en excursies delen. Je stelt een reis samen in de itinerary. Hierna kun je hem delen met vrienden, kennissen of klanten.

Als de reis wordt geboekt ontvang je als agent een commissie over de gehele reis. Hier kun je als TRVL-agent al snel aardig wat mee verdienen. En je bezorgt je ‘klanten’ een onvergetelijke reis!

Real-time connectie

Om de verbinding tussen agent en reiziger zo soepel mogelijk te houden, maken we gebruik van zogenaamde sockets om een real-time connectie op te zetten.

Hierdoor komen wijzigingen die de agent doet of keuzes die de reiziger maakt direct binnen. Zo ziet de klant zijn reis dus in real time ontstaan.

Het resultaat

Een all-in-one boekingsplatform voor reizigers door reizigers

We zijn altijd druk bezig om alles te perfectioneren en nog meer API’s toe te voegen.

Aanmelden kan op TRVL.com. Je hebt misschien al van TRVL gehoord omdat je er over hebt gelezen in De Volkskrant, Het Parool of het artikel op TechCrunch of The Next Web? Gaaf he!

23G

Please update your browser