23G

vtwonen

Voor dé grootste online woonwinkel boordevol inspiratie hebben wij de afgelopen tijd een prachtige online experience neergezet.

Services

Development

Project

Website

Website

vtwonen.nl

De uitdaging

Uitbreiden van het platform

Met het populaire tijdschrift, TV programma en website heeft vtwonen de afgelopen jaren veel succes behaald.

De afgelopen jaren hebben wij in een nauwe samenwerking veel doorlopende werkzaamheden uitgevoerd voor dit inspiratieplatform. Dit begon een aantal jaar geleden met de bouw van het inspiratieplatform en de koppeling met de webshop.

De laatste tijd hebben we hier een hoop aan toegevoegd en geoptimaliseerd. Het doel hiervan is om de doelgroep nog beter te bedienen en zoveel mogelijk rendement uit het bezoek te halen.

Onze aanpak

Een goede samenwerking

Samen met de ontwerpers van vtwonen hebben we met een wekelijkse samenwerking de website op diverse punten verbeterd. Zo vulden we elkaar aan op usability, look & feel en strategie.

Zo is de hele front-end van de shop opnieuw opgezet. Hierdoor is het nog makkelijker om te shoppen vanaf je mobiel of tablet.

Daarnaast hebben we meerdere sites geïntegreerd in het platform. Het is hiermee echt een multiplatform site geworden. vtwonen.be en de vtwonen & design beurs website, worden allemaal vanuit één CMS bediend.

Quiz...

Een van de uitdagingen die vtwonen bij ons heeft neergelegd is het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over bezoekers. Met de quiz-tool kan de redactie van vtwonen telkens een nieuwe quiz creëren. De vragen zijn prikkelend, inspirerend en zetten je aan het denken. Bij iedere test krijgt de bezoeker een persoonlijke uitslag én tips en inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.

De informatie die de bezoekers invullen is voor vtwonen erg waardevol. Op die manier krijgen zij meer data en inspiratie om nog betere content te creëren. Een win-win dus!

vtwonen collectie

In de vtwonen collectie vind je verschillende stijlen terug. Je kunt hier inspiratie opdoen, maar ook direct de producten die bij deze stijl hoort kopen. Op deze manier combineren we inspiratie en (online)shopping op een manier die je nergens anders zal terug zien.

Zo kun je door middel van de vtwonen hartjes in een stijl-afbeelding met één druk op de knop een product in je winkelmandje plaatsen. Maar het wordt nog beter: je kunt namelijk ook in één keer de hele stijl bestellen. Je huis inrichten was nog nooit zo makkelijk!

Het resultaat

Een inspirerende shopping ervaring

We zijn dus constant bezig om dé grootste online woonwinkel boordevol inspiratie steeds een stukje beter te maken. De samenwerking met de vtwonen ontwerpers en redactie is hierin een belangrijke factor. We houden ervan om direct met de klant samen te werken en zo tot het beste resultaat te komen.

Bekijk het maar eens met je eigen ogen en laat je inspireren:

23G

Please update your browser