Continu optimaliseren.

#kangewoon

Het levende bewijs dat we laatste technieken en standaarden op het gebied van informatiebeveiliging op orde hebben.

Naast dat we ieder jaar gecheckt worden of alles nog wel op orde is met ons ISO-beleid, hebben we inmiddels ook het NEN 7510-certificaat behaald.

Hiermee kunnen we, bij projecten waarbij dit gevraagd wordt, nog secuurder met de dataverwerking omgaan. Zo blijven we ons steeds verder ontwikkelen en verbeteren.

Niet zomaar een papiertje, maar dat betekent dat we bewezen kennis en kunde in huis hebben om onze informatiebeveiliging op orde te hebben. En dus ook die van onze klanten.

Om ook voor onze klanten in de zorgsector te voldoen aan alle eisen omtrent informatiebeveiliging van patiëntgegevens hebben we de NEN 7510-certificering gehaald.

Onze back-end developers worden opgeleid tot Laravel-ontwikkelaars. Door te werken met dit webframework kunnen we diverse vraagstukken invullen: van gecompliceerde tot eenvoudige webapplicaties.

Bekijk certificaat

Daarnaast zijn we lid van de Dutch Laravel Foundation. Dit is dé kennis- en brancheorganisatie voor Laravel-ontwikkelaars. We wisselen kennis uit en ontmoeten elkaar tijdens evenementen.

Bezoek de website