DNZB

Een eigen omgeving voor 5.000 professionals in de zorg.

#kangewoon
Een eigen omgeving voor 5.000 professionals in de zorg.

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB) plaatst uiteenlopende zzp'ers bij zorginstellingen die op korte termijn medewerkers zoeken. In de afgelopen jaren heeft 23G gewerkt aan de realisatie en optimalisatie van MijnDNZB. Een eigen omgeving waar zzp'ers en DNZB'ers samenkomen.

Voor de ontwikkeling van MijnDNZB hebben we intensief samengewerkt met beide partijen. Zo hebben we een flinke steen kunnen bijdragen aan de groei van DNZB. Van kleine zorgbemiddelaar naar toonaangevend techbedrijf.

DNZB afbeelding 1

MijnDNZB is gebouwd met Laravel en draait volledig schaalbaar en veilig in de cloud van AWS. Door het schrijven van efficiƫnte code wordt er eventueel extra servercapaciteit beschikbaar gemaakt om alle processen vloeiend te laten verlopen. Zo worden de vacatures snel en eenvoudig uitgezet bij de zzp'ers. Via de MijnDNZB app kunnen zij een plaatsing accepteren, het rooster bekijken en declaraties indienen.

Door een slimme koppeling met boekhoudpakket Twinfield is ook het facturatieproces geoptimaliseerd, wat enorm veel werk scheelt voor de financiƫle afdeling. In de toekomst zullen we dit soort optimalisaties blijven doen. Sterker nog, er ligt al een aantal koppelingen in het vooruitzicht.

DNZB afbeelding 2 DNZB afbeelding 3
DNZB afbeelding 4

Meer weten over dit project?

Afbeelding van Jack

Jack kan je er alles over vertellen.