Ferring

Een online coach om je leefstijl te verbeteren.

#kangewoon
Een online coach om je leefstijl te verbeteren.

Ferring is een biofarmaceutische organisatie die zich bezighoudt met onderzoek en met ontwikkeling en innovatie van geneesmiddelen. Een belangrijke deskundigheid van Ferring is het ondersteunen van vrouwen in een fertiliteitstraject. Voor hen heeft Ferring een online leefstijlcoach ontwikkeld, MijnFertiCoach.

Ferring heeft in 2020 aan 23G gevraagd om de app MijnFertiCoach kritisch tegen het licht te houden.

MijnFertiCoach helpt vrouwen met een onvervulde kinderwens met een gezondere levensstijl, zodat ze meer kans hebben om zwanger te worden. In een traject van een half jaar worden deze vrouwen en hun mogelijke partners met behulp van vragenlijsten en persoonlijke adviezen van de behandelaren geïnformeerd en gemotiveerd. De dagelijkse contacten met de online coach helpen hierbij.

23G heeft door middel van Laravel en Vue.js de backend van MijnFertiCoach zo herschreven dat de app beter bruikbaar en gemakkelijker te beheren is. Om de app voor zowel Android als iOS geschikt te maken hebben we gebruik gemaakt van React Native.

Daarnaast zijn Apple HealthKit en Google Fit geïntegreerd, waardoor de gezondheid op elk device, ongeacht iOS en Android, getrackt kan worden.

Live for a healthy life met MijnFertiCoach!

Technische hoogstandjes

01

De applicatie is gebouwd met React Native.

02

Integratie met Apple HealthKit en Google Fit.

03

API gebouwd met Laravel.

04

Volledig volgens de richtlijnen van ISO 27001:2017 en NEN 7510-1:2017.

Meer weten over dit project?

Afbeelding van Tobias

Tobias kan je er alles over vertellen.