Jumpthe-Q

Altijd vooraan in de rij.

#kangewoon
Altijd vooraan in de rij.

Door zijn bedrijf Mondain24/7, waarbij hij allerlei verschillende zaken regelde voor klanten in het hogere segment kwam Tom Brokking met het idee voor Jumpthe-Q naar ons toe. Hij wilde zijn jarenlange ervaring inzetten om een app te ontwikkelen waarmee je direct in contact staat met je persoonlijke assistent.

Op ieder gebied is er persoonlijke assistent voor je beschikbaar. Zo boek je je vakantie, heb je een personal shopper, event planner en chauffeur. Daarnaast kun je je favoriete restaurant voor vanavond boeken. Of met een privéjet naar Ibiza? Niets is te gek.

Jumpthe-Q image 1 Jumpthe-Q image 2 Jumpthe-Q image 3
Jumpthe-Q logo

"Heel blij met het resultaat en de werkwijze van 23G. Alsof je met een groep vrienden aan het werk bent."

- Tom Brokking

Voor de chats maakten we gebruik van de API van Slack om de afhandeling te verzorgen. Hiermee garanderen we een soepele afhandeling. Daarnaast koppelen we met Stripe en Apple Pay voor het abonnement dat de gebruiker afsluit.

In de afgelopen tijd hebben er al veel mensen de rij overgeslagen en leuke dingen in het leven geregeld via de app van Jumpthe-Q.

Zorgen en ontzorgen, daar zorgt de Jumpthe-Q app voor. Altijd een exclusief voordeel op het gebied van: culinair, reizen, lifestyle, events, vervoer en wannahaves.

Technische hoogstandjes

01

Realtime koppeling met de API van Slack voor de afhandeling van de chats.

02

Koppeling met Stripe en Apple Pay voor de abonnementen.

03

React Native als platform voor iOS (en in de toekomst Android).

Meer weten over dit project?

Afbeelding van Tobias

Tobias kan je er alles over vertellen.