Recirculo

De recycling­industrie digitaliseren.

#kangewoon
De recycling­industrie digitaliseren.

Toen we de processen voor een metaalrecyclingbedrijf zijn gaan optimaliseren kwamen we erachter dat er vrijwel geen software is die specifiek gericht is op de werkzaamheden die plaatsvinden in een recyclingbedrijf. Hoe zorg je ervoor dat het bedrijfsproces van opdracht tot facturatie soepel verloopt en volledig digitaal is?

Recirculo afbeelding 1

In nauwe samenwerking met een aantal recyclingbedrijven die graag mee wilden helpen hebben we Recirculo ontwikkeld. In Recirculo komt het hele bedrijfsproces van een recyclingbedrijf samen. Van administrateur tot chauffeur, en van keurmeester tot weegbrugmedewerker. Alle rollen zorgen er gezamenlijk voor dat het bedrijfsproces inzichtelijk en digitaal verloopt.

Recirculo afbeelding 2

Recirculo is volledig opgezet met Laravel en Vue.js en alles draait volledig schaalbaar en veilig in de cloud van AWS. Verschillende branchespecifieke systemen zijn te koppelen. We ontwikkelden onze eigen hardware voor weegbruggen waarmee weegdata en foto’s direct in het pakket terecht komen. En met verschillende boekhoudpakketten kun je zelfs gemakkelijk en veilig de facturatie en betalingen doen.

Met de software kunnen recyclingbedrijven eenvoudig hun bedrijfsproces digitaliseren en het overzicht behouden. Geen rondslingerende papieren, post-its en slecht werkende systemen meer. Met Recirculo heb je alles in eigen hand.

Technische hoogstandjes

01

Laravel framework.

02

UX gebaseerd op processen uit de praktijk.

03

Combinatie van hardware en software met AWS IoT.

04

Diverse API koppelingen met branchespecifieke pakketten.

Reciculo afbeelding 3

Ook op zoek naar inzichtelijke bedrijfssoftware?

Afbeelding van Tobias

Tobias kan je er alles over vertellen