CBRE

“De Rolls Royce onder de compliance portals”

#kangewoon
“De Rolls Royce onder de compliance portals”

CBRE is wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. De compliance-afdeling vergaart en verwerkt dagelijks oneindig veel data van klanten. Hoe digitaliseer je zo’n proces, zodat een compliance check nog sneller kan worden afgehandeld?

In nauwe samenwerking met de compliance afdeling van CBRE en door gebruik te maken van API’s van Company.info bouwden we in een aantal sprints het portal.

CBRE image 1

Door middel van een dynamisch klantformulier (gebouwd met Vue.js) dat zich telkens aanpast naarmate een klant informatie invult worden de gegevens op een eenvoudige manier verzameld. Het portal is volledig gebouwd met Laravel, en bovendien gekoppeld met de API’s van Company.info. Daardoor is het voor de medewerkers van CBRE eenvoudig om alle checks te kunnen zien en de voortgang te kunnen bijhouden.

CBRE image 2 CBRE image 3

Het portal is hiermee versimpeld en het proces inzichtelijk gemaakt voor alle betrokkenen. CBRE geeft aan dat wat eerst 20 minuten duurde, nu in 5 minuten is gebeurd. Daarom noemen ze het met recht: de Rolls Royce onder de compliance portals.

Case in detail

01

Het enorme compliment wat we ontvingen ;)

02

Koppeling met Company.info.

03

Laravel framework.

04

Vue.js dynamisch formulier.

05

Het proces versimpeld van 20 naar 5 minuten.

Ook zo'n handig compliance portal?

Afbeelding van Jack

Jack kan je er alles over vertellen.